Academie

Academie WEL in Flevoland biedt inspiratie, scholing en begeleiding. Vanuit de twee menu’s – Inspiratie WEL in Flevoland en Scholing en begeleiding WEL in Flevoland – faciliteren we onder meer thematische inspiratiesessies rondom Positieve Gezondheid en ondersteunen beleidsmakers en professionals met een scholingsaanbod. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor gemeenten of organisaties? Neem contact op via info@welinflevoland.nl. Bekijk hieronder de programma’s van de Academie WEL in Flevoland.

Inspiratie WEL in Flevoland

Tijdens de inspiratiesessies duiken we in praktijkvoorbeelden, thema’s en experiences rondom Positieve Gezondheid. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor gemeenten en organisaties. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op via info@welinflevoland.nl.

Heb je interesse om individueel mee te doen aan een inspiratiesessie? Kijk in de agenda voor aankomende activiteiten en hoe je aan te melden.

Scholing en begeleiding WEL in Flevoland

WEL ondersteunt beleidsmakers en professionals met een scholingsaanbod. In de scholingen word je meegenomen in het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Wat houdt het in, wat betekent het voor jou en hoe kun je er invulling aan geven in je activiteiten als beleidsmaker of professional, of binnen je organisatie? Hieronder vind je een overzicht van de scholingen. Het programma wordt aangepast op maat, neem hiervoor contact op via info@welinflevoland.nl Scholingen kunnen georganiseerd worden voor groepen. Voor individuele inschrijving voor scholingen Positieve Gezondheid verwijzen we je naar Institute for Positive Health.

Samen maken we Flevoland sterker en mooier.

Menu