INITIATIEF: SUMMER’S COOL

Nog geen zomerplannen, maar wil je deze vakantie wel graag leuke avonturen meemaken? Summer’s Cool is er voor alle jongens en meisjes die vanwege de financiële situatie thuis niet op zomervakantie kunnen gaan! Om die reden organiseert Sportbedrijf Lelystad samen met Kubus, Welzijn Lelystad en Flevomeer bibliotheek deze toffe vakantieweken.

Van maandag 25 juli tot en met vrijdag 12 augustus kunnen alle deelnemers in de te gekke kampen van Summer’s Cool verblijven. Het thema voor deze zomer: ‘Zoek de verbinding’, want met samenwerken krijg je meer voor elkaar dan alleen! Alle kinderen van 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden voor dit avontuurlijke 5-daagsprogramma. De zomerweek bestaat uit sportieve, culturele en educatieve activiteiten, uitjes en workshops, die bij de verschillende leeftijden aansluiten.

Bijdrage aan Positieve Gezondheid

Summer’s Cool kan gezien worden als een definitie van positieve gezondheid, het project draagt bij aan alle pijlers van positieve gezondheid. Door de verschillende activiteiten wordt er bijgedragen aan lichaamsfuncties. Tijdens deze week krijgen de kinderen de kans om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te vinden en maken ze samen plezier, dit is belangrijk voor het mentaal welbevinden. Ondanks dat de gezinnen een kleine beurs hebben, kunnen de kinderen bij Summer’s Cool toch genieten van een echt vakantiegevoel. Hoe meer de kinderen genieten, des te hoger de pijler kwaliteit van leven stijgt. De kern van Summer’s Cool valt onder meedoen: de kinderen maken contact, sluiten nieuwe vriendschappen en geven zelfs aan dat ze elkaar na deze zomerweek nog vaker willen zien.

Samen krijg je meer voor elkaar dan alleen.

Meer informatie

Voor meer informatie over Summer’s Cool, ga naar: https://www.sportbedrijf.nl/summers-cool/
Om je aan te melden voor Summer’s Cool 2022, ga naar: https://sportinlelystad.nl/summerscool

Adresgegevens en routebeschrijving

De activiteiten en locaties van Summer’s Cool zijn voor alle deelnemers toegankelijk. Nieuwsgierig geworden, maar wil je toch nog wat meer weten? Mail dan al je vragen naar: j.vandermolen@sportbedrijf.nl

Menu