Wie zijn onze WELdoeners?

WELdoeners zijn mensen die in de provincie Flevoland iets doen wat te maken heeft met het onderwerp positieve gezondheid. WELinFlevoland.nl is het platform waar deze verhalen worden gedeeld om anderen te informeren en te inspireren.

Lennard Duijvestijn

IVN

Lennard werkt bij IVN op het thema natuur en gezondheid en zet zich in om kwetsbare groepen toegang tot natuur te bieden.

Jaska Aerts

Icare

Als Teammanager bij Icare heeft Jaska Aerts diverse verzorgings- en verplegingsteams in Lelystad en Harderwijk onder haar hoede.

Cyrelle Failé

Kubus

Theatermaakster Cyrelle werkt voor Kubus. Zij worden begeleid door zorginstelling Kwintes met haar theatergezelschap bestaande uit 14 mensen van activeringscentrum de Waterspiegel in Lelystad.

Doe je mee met onze WELdoeners?

Vraag en aanbod rondom positieve gezondheid komen samen op het platform WEL. Denk aan beleidsmakers, bedrijven en belangenverenigingen, maar ook aan Flevolanders met ideeën om positieve gezondheid in hun omgeving te stimuleren. Zo wordt WEL de broedplaats van samenwerking voor en door iedereen met een hart voor een gezond en gelukkig Flevoland.

Afbeelding rennende vrouw

Lijkt het je wat? Doe ook mee!

Een goed idee is altijd welkom! Heb je een idee in het kader van positieve gezondheid, kunnen we je helpen om jouw initiatief verder te brengen of wil je jouw verhaal hier ook delen?

Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Geef je nu op als WELdoener!

Wil je meedoen met de activiteiten die via WEL worden aangeboden? Bekijk ons actuele aanbod.

Hoe geef je je op?
Organisaties
Reactie
Goedkeuring
Vragen?

Hoe geef je je op?

Wil je meedoen met de activiteiten die via WEL worden aangeboden? Geef je op via het formulier.

Organisaties

Bekijk onze organisatie op de partners pagina.

Reactie

We (of 1 vd partners van WEL neemt ) nemen snel contact met je op!

Goedkeuring

Na goedkeuring ontvang je zo snel mogelijk bericht.

Vragen?

Wil je meer weten over WEL in Flevoland? Of wil je zelf iets met ons delen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Samen maken we Flevoland sterker en mooier.

Menu